Stephaniella taas uusi rakas - Viihde - Ilta-Sanomat

Stephaniella taas uusi rakas

Monacon prinsessa Stephanie on löytänyt rinnalleen jälleen uuden rakkaan. Prinsessan kyljessä on nähty tummatukkainen komistus Mathieu. Etäisesti näyttelijä Antonio Banderasia muistuttava Mathieu oli seuraamassa jalkapallo-ottelua Monacossa yhdessä Stephanien kanssa viime sunnuntaina.

23.3.2005 0:00

Muun yleisön läsnäolo ei kyyhkyläisiä liiemmälti haitannut, eikä suhteen laatu jättänyt mitään arvailujen varaan. Pariskunnan välillä näkyi olevan hellyyttä, vaikka prinsessa yrittikin pidättäytyä kiihkeimmistä rakkaudenosoituksista.

Nähtäväksi jää, onko Mathieu viimein se mies, joka saa kesytettyä ruhtinaskunnan villin ja rauhattoman prinsessan. Tammikuussa 40 vuotta täyttäneellä prinsessalla on ollut lukuisia miessuhteita. Miesonnessa olisi kuitenkin toivomisen varaa, sillä mikään suhteista ei ole kestänyt kovin pitkään.

Stephaniella on takanaan yksi kihlaukseen ja kaksi avioliittoon asti johtanutta rakkaussuhdetta. Nämäkin liitot päättyivät kuitenkin eroon nopeasti, kun Stephanie tapasi uuden, entistä kiinnostavamman tai komeamman miehen.

Vielä viime tammikuussa Stephanien sanottiin tapailevan ahkerasti naimisissa olevaa Monte Carlon kasinon pelinhoitajaa Frank Brasseuria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?