Myrsky-elokuvassa 70 koiranäyttelijää - Viihde - Ilta-Sanomat

Myrsky-elokuvassa 70 koiranäyttelijää

Elokuun 15. päivänä ensi-iltaan tuleva Myrsky-elokuvassa nimikkorooli on Kaukasian paimenkoiralla. Keskiviikkona iltapäivällä Helsingin Bristolissa kutsuvierasnäytöksessä nähdyn elokuvan tähtiä on todellisuudessa kuitenkin enemmän kuin yksi.

Tuire Kaimio koulutti ja Kaisa Rastimo ohjasi Myrsky-elokuvan 70 koiranäyttelijää.

11.6.2008 14:47

- Koiria löytyy elokuvassa Myrskyn roolissa kaikkiaan 70 kappaletta. Nuorinta koulutettiin rooliin jo kaksivuotiaasta. Elokuvan tekeminen oli aika hurjaa, sillä koiria kuvattiin niin lasten, pikkutipujen kuin panssarivaunujen kanssa. Vaaratilanteita ei silti juuri ollut, eläinnäyttelijöistä vastannut kouluttaja Tuire Kaimio kertoi.

Kaukasian paimenkoirat Fery ja Murgo jakoivat elokuvassa Myrsky-koiran roolin 68 kollegansa kanssa. Tuire Kaimio koulutti ja Kaisa Rastimo ohjasi.

Ensimmäiset elokuvaroolinsa tehneet Sara Tammela ja Antti Väre näyttelevät elokuvassa teinirakastavaisia. Alalle suuntautuvista nuorista Sara menee peruskoulun yhdeksännelle luokalle ja Antti käy lukiota.

- Olen enemmän kissaihminen, äidin roolissa nähtävä Laura Malmivaara myönsi. Kesä kuluu ohjaajamies Aku Louhimiehen kanssa mökillä Itä-Suomessa.

Kaukasian paimenkoirat Fery ja Murgo jakoivat elokuvassa Myrsky-koiran roolin 68 kollegansa kanssa. Tuire Kaimio koulutti koirat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?