Missikapteeni Essi Pöysti: Poikaystävä pysyy pois julkisuudesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikapteeni Essi Pöysti: Poikaystävä pysyy pois julkisuudesta

Essi Pöysti katsoo Viking Mariellan komentosillalta horisonttiin kuin kapteeni. Laiva on matkalla Tukholmaan, mutta Essin horisontissa näkyy edessä oleva missivuosi.

Essi Pöysti M/S Mariellan komentosillalla.

2.3.2009 19:33

Siihen hän on valmistautunut kenties paremmin kuin yksikään missi ikinä tätä ennen. Kokemus on perua siitä, että hän osallistui finaaliin jo kaksi vuotta sitten.

- Silloin kisaan lähteminen oli virhe. Olin liian nuori ja kokematon. Olin juuri ennen kilpailua täyttänyt 19, Essi kertoo. Kilpailu kävi kuitenkin opintomatkasta. Essi näki, miten missibisnes pyörii. Hän tutustui missiorganisaatioon, muihin misseihin ja median edustajiin. Kun hän tänä vuonna päätti osallistua uudestaan, oli hän kaikin tavoin valmiimpi. - Olin ehtinyt kaksi vuotta miettiä asioita. Seurasin muiden missien tekemisiä ja mietin, mitä itse tekisin samalla tavalla ja mitä tekisin toisin. Esimerkiksi Satu Tuomisto on hoitanut missivuotensa todella hyvin.

Essi on jo ehtinyt päättää, että hän aikoo pitää poikaystävänsä poissa julkisuudesta.

- Siksi hän ei ollut paikalla finaalissa. En kuitenkaan aio ryhtyä vainoharhaiseksi ja pelätä ihmisten ottavan kamerakännnykkäkuvia meistä. Toivottavasti kuitenkin onnistun pitämään yksityisasiat ominani.

Vaikka Essin missivuosi on vasta aluillaan, on hän jo ehtinyt saamaan osansa ikävästä julkisuudesta. Essistä on liikkunut netissä huhuja, joiden mukaan hän olisi käynyt plastiikkakirurgilla, koska hän on nyt niin paljon säteilevämpi kuin kahden vuoden takaisessa missifinaalissa. Hän osaa nauraa moisille huhuille. - Sehän on oikeasti vaan hauskaa, jos jotkut oikeasti kuvittelevat tuollaista, Essi nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?