Viivi Pumpanen kertoo IS:lle totuuden suhteestaan Ilari Sahamieheen - Viihde - Ilta-Sanomat

Viivi Pumpanen kertoo IS:lle totuuden suhteestaan Ilari Sahamieheen

Myöhään eilen illalla Miss Universum -kisoista Suomeen palannut Viivi Pumpanen haluaa oikoa 7 Päivää -lehden tämänpäiväisen uutisen hänen ja pokeritähti Ilari Sahamiehen suhteesta.

26.8.2010 15:58

Lehden mukaan Viivi olisi käynyt pokeritähden kanssa salatreffeillä tämän kotona ja he olisivat tapailleet toisiaan, kunnes Ilarin kiinnostus olisi lopahtanut Viivin lapsellisen luonteen vuoksi.

- Juttu ei pidä yhtään paikkansa. Olemme kyllä käyneet tasan kerran yhdessä elokuvissa, mutta menimme sinne puhtaasti kavereina. Mistään salasuhteesta ei ole kyse. En edes tiedä, missä Ilari asuu, Viivi kertoo IS:lle.

- Meillä on yhteisiä kavereita ja hengailemme samassa porukassa. Liikumme varmasti jatkossakin yhdessä. Nämä jutut kärjistyvät näköjään heti, kun olen sinkku, Viivi harmittelee.

Viivi on hämmentynyt myös siitä väitteestä, että Ilari ei olisi enää hänen kanssaan tekemisissä, koska hän on liian lapsellinen.

- Soittelemme kyllä ihan samalla tavalla kuin ennenkin - siis vain kavereina.

Vain kuukausi sitten eronnut Viivi painottaa, että hän ei halua tällä hetkellä ketään miestä elämäänsä.

- Keskityn nyt ihan itseeni ja töihini, enkä halua mitään miestä. Minulle riittivät nämä miehet vähäksi aikaa, Viivi naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?