Kutsuvieraat jonottivat Sinkkuelämää-leffan ensi-iltaan Helsingissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kutsuvieraat jonottivat Sinkkuelämää-leffan ensi-iltaan Helsingissä

Nyt nähtiin Suomessa sekin ihme, että jopa kuuluisat suomalaiset joutuivat jonottamaan. Jono Helsingin Tennispalatsin edessä kasvoi useiden satojen metrien pituiseksi Sinkkuelämää-elokuvan kutsuvierasensi-illassa eilen.

29.5.2008 7:08 | Päivitetty 29.5.2008 8:20

Monet tavalliset sukankuluttajat pysähtyivät ohikulkumatkallaan ihmettelemään harvinaista näkyä ja räpsimään kamerakännyköillä kuvia elokuvaan jonottavista julkkiksista.

- Vitsi, tällainen jono! eräskin julkkiskasvo tuskasteli saapuessaan paikalle ja joutuessaan jäämään jonon hännille. Yleensähän vip-vieraat ovat tottuneet sipsuttelemaan korkokengissään ja muissa hepenissään jonojen ohi suoraan sisätiloihin.

Heidän onnekseen kesäilta oli eilen kaunis, eivätkä he joutuneet värjöttelemään vesisateessa.

Jono suuren maailman tyyliin syntyi, koska kaikki kutsun saaneet halusivat ehdottomasti nähdä maailmallakin hysteriaa herättäneen leffan. Sadattuhannet televisionkatsojat jäivät Suomessakin kuusi vuotta pyörineeseen sarjaan koukkuun, ja New Yorkin kuuluisimman nelikon - Carrien, Samanthan, Charlotten ja Mirandan - kohtalot kiinnostavat.

Eiliset kutsuvieraat olivat myös nähneet vaivaa ja vetäneet kaapistaan ulos muutakin kuin farkut ja paidan. Moni jäljitteli pukeutumisessaan televisiosarjasta maailmankuuluisuuteen ponnahtaneen kolumnistin Carrien, eli näyttelijä Sarah Jessica Parkerin, tyyliä.

Lähimmäksi pääsivät juontaja Ellen Jokikunnas ja putiikinpitäjä-malli Niina Kurkinen, joiden pääkoristeet muistuttivat kovasti Sarah Jessica Parkerin Lontoon ensi-illassa käyttämää erikoista päähinettä.

Yli kaksituntisen elokuvan jälkeen fiini väki jatkoi Sinkkuelämää-tunnelmissa yökerho Luxissa, jossa tietysti skoolattiin samppanjalla.

Elokuvan varsinainen ensi-ilta on Suomessa 6. kesäkuuta.

Ellen Jokikunnas oli sonnustautunut samantyyliseen hattuun kuin Sarah Jessica Parker Lontoon ensi-illassa pari viikkoa sitten.­

Illan upein ilmestys oli putiikinpitäjä Niina Kurkinen, joka oli oivaltanut hyvin illan teeman.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?