Prinssi William ja Kate häähumussa huumekohun keskellä

Julkaistu:

Kuninkaallinen hääkuume nousee paitsi Ruotsissa myös Britanniassa, jossa odotetaan malttamattomasti kruununprinssi Williamin ja tämän tyttöystävän Kate Middletonin kihlausuutista.

Huhut kihlauksesta voimistuivat jälleen, kun pari nähtiin edustavana yhdessä lähiystäviensä häissä perjantaina. Kate onnistui jopa nappaamaan morsiuskimpun, mikä perinteen mukaan ennustaa hänelle seuraavaksi omia häitä.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Kate näytti ruskettuneelta ja elegantilta sinisessä asussaan - päästä varpaisiin prinsessalta. Päivetys oli tosin peräisin Karibialta, jonne hän lensi perheensä kanssa pakoon enonsa aiheuttamaa huumeskandaalia. Kaunis Kate näyttikin laihtuneen kovan stressin vuoksi. Hän esiintyi häissä ensimmäisen kerran julkisesti huumeskandaalin jälkeen.

Katen äidin veli Gary Goldsmith on sotkeutunut huumeisiin, ja huumekauppiaseno mustaa prinssin tyttöystävän mainetta. Hiljattain paljastui, että Gary Goldsmith on tarjoillut Ibizan-loistohuvilallaan kokaiinia ja leuhkinut yhteyksillään brittihoviin. William ja Kate lomailivat Goldsmithin huvillalla vuonna 2006.

Huumeskandaalista huolimatta brittilehti arvelee hääkellojen soivan viimeistään silloin, kun molemmat täyttävät 30 vuotta. He ovat nyt 27-vuotiaita ja seurustelleet 8 vuotta.