Pelailu jatkui, Seppo ulos Suurimmasta pudottajasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Pelailu jatkui, Seppo ulos Suurimmasta pudottajasta

Suurin pudottaja -kilpailusta joutui tällä viikolla kotiin Seppo.

Juhan kanssa mustassa joukkueessa aloittanut Seppo äänestettiin ulos Suurimmasta pudottajasta.­

2.2.2010 20:53

Kaksin joukkueeseensa jääneet Juha ja Veijo kilpailivat muita vastaan ohjelman viidennessä jaksossa. Miehet voittivat muut heittolajeja sisältäneessä haastekilpailussa ja saivat palkinnoksi yön Haikon kartanossa.

Kaksikko nautti innoissaan erilaisista hoidoista ja illallisesta, johon kuului runsaasti alkoholia. Miehet palasivat muiden pariin seuraavana päivänä, ja pienestä krapulasta huolimatta osallistuivat päivän treeneihin.

- Tämä on vähän sellainen hällä väliä -viikko, valmentaja Eva Wahsltröm harmitteli Juhaan ja Veijoon viitaten.

Muut odottivat jomman kumman juopottelijoista putoavan, mutta punnituksessa Veijo pudotti yhden kilon ja Juha peräti viisi! Muut olivat Juhalle edelleen käärmeissään vesitankkauksesta, josta häntä syytettiin edellisellä viikolla.

Väitteiden mukaan Juha olisi ennen edellisestä punnitusta tankannut vettä, sillä hän oli lihonut peräti kaksi kiloa. Sen vuoksi puntari näytti miehen pudottaneen tällä viikolla peräti viisi kiloa.

Lopullinen valinta putoajasta käytiin Sepon ja Omon välillä. Äänestyksen perusteella kisasta putosi lopulta vain kilon laihtunut Seppo, joka kuului alun perin Juhan kanssa mustaan joukkueeseen.

- Tämä on peliä eikä painonpudotusta lainkaan. Omo on nyt jatkossa ja hän todennäköisesti voittaa, Seppo kommentoi ja aavisti, että pahimpia vastuksia laitetaan pois.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?