Madonnan keikalle pääsee nyt jo viidelläkympillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonnan keikalle pääsee nyt jo viidelläkympillä

Myydään A-kentän konserttilippu 175 eurolla ja C-kentän lippu 53 eurolla. Nämä nettihuutokaupan lippuhinnat Madonnan elokuun konserttiin olisivat vielä helmikuussa olleet utopiaa, mutta nyt ne ovat täyttä totta.

Madonnan keikalle voi päästä viidelläkymmenellä eurolla.­

16.7.2009 16:07 | Päivitetty 17.7.2009 9:06

Popin kuningattaren keikkalippujen hinnat esimerkiksi nettihuutokauppa Huuto.netissä ovat tipahtaneet huimasti niistä lukemista, joissa ne pyörivät heti varsinaisen lipunmyynnin jälkeen.

-Muistelen nähneeni, että korkeimmillaan joku huusi kahdesta A-kentän lipusta 990 euroa, kertoo Madonna-fani Marjut.

Vielä torstaina päivällä Huuto.netistä löytyi muutama toiveikas myyjä, joiden lähtöhinta kahdelle A-kentän lipulle oli tuo sama 990 euroa. Hintaerot olivat huimia, sillä halvimmillaan kaksi A-kentän lippua olisi saanut 350 eurolla niin sanottuun osta heti -hintaan eli ilman huutokauppaa.

C-lipun sai Huuto.netistä edullisimmillaan jo reilulla viidelläkympillä. Kolmen lipun paketti B-lippuja olisi irronnut 350 eurolla eli lähes samaan hintaan kuin alun perin.

Lippupisteestä A-kentän lipun sai 119 eurolla. Toiseksi parhaille paikoille B-kentälle pääsi 109 eurolla ja lavasta kauimpana olevalle C-kentälle 99 eurolla.

Lipputrokarit ärsyttävät tosifania

Madonnan lipunmyynti helmikuussa oli Lippupisteelle oikea murheenkryyni, sillä lipunmyyntijärjestelmä takkuili jo heti ensiminuuteilla.

-Kaverini jonotti Lippupisteen luukulla, mutta järjestelmät menivät pian jumiin. Olin itse netissä, ja sain jopa kaksi kertaa A-liput ostoskoriin ja luottokortin numerot näppäiltyä, kunnes järjestelmä heitti minut takaisin jonoon. Sain lopulta lipun C-kentälle, vuodesta 1990 Madonnaa ihaillut Marjut kuvailee.

Heti kun kaikki liput oli Lippupisteessä myyty, nettiin ilmestyi trokareita, jotka ryhtyivät kauppaamaan lippuja moninkertaisin hinnoin.

-Lipputrokarit suututtavat tosi paljon, koska on oikeasti sellaisia ihmisiä, jotka ovat fanittaneet Madonnaa kymmeniä vuosia. Trokarit ostavat lippuja vain saadakseen mahdollisimman hyvän voiton niistä. Olenkin nyt vähän vahingoniloinen, kun liput eivät käy enää kaupaksi kovilla hinnoilla, helsinkiläinen Marjut näpäyttää.

Marjut on iloinen myös toisesta syystä: hän näkee idolinsa elokuussa kaksi kertaa - Helsingissä ja Tallinnassa. Naapurimaan keikalle Marjutilla on parhaan kentän liput, joten suuntana on eturivi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?