X Factor: Linda nousee lavalle sunnuntaina - Viihde - Ilta-Sanomat

Linda nousee lavalle sunnuntain X Factorissa!

Linda Lampenius-Cullberg nousee sunnuntaina lavalle X Factorin livelähetyksessä. Samalla hän esiintyy pitkästä aikaa Suomessa.

10.4.2010 18:41

Aivan normaalista esiintymisestä ei kuitenkaan ole kysymys.

- Enchantin kappaleen taustalle ei sopinut mikään muu kuin jousisäestys, joten päätin, että soitamme kahden muusikkoystäväni kanssa heidän taustallaan. Myös Soulsistersin kappaleeseen sopii hyvin samanlainen säestys, Linda kertoo IS:lle.

Enchant esittää sunnuntaina Billy Joelin And So It Goes -kappaleen.

Soulsisters päästää ilmoille Paloma Faithin hittibiisin New York.

Linda jännittää jo sunnuntai-iltaa. Ei kuitenkaan omasta vaan suojattiensa puolesta.

- Halusin parhaan mahdollisen säestyksen lauluryhmilleni, minkä vuoksi nousen lavalle. Haluan olla siellä heidän tukenaan, viulunsoiton ammattilainen kertoo.

Niin Lindalla kuin X Factorin muillakin tuomareilla Renne Korppilalla ja Gugi Kokljuschkinilla on viikoittain tietty budjetti käytettäväksi suojattiensa esiintymisiin. Linda päätyi nousemaan lavalle osin säästösyistä.

- Tällä kerralla meidän ei tarvinnut palkata kuin kaksi soittajaa, koska minä esiinnyn ilmaiseksi. Budjetista jää siis rahaa käytettäväksi tulevien lähetysten erikoisjuttuihin, hän iloitsee.

Sunnuntaina X Factorista lähetetään jälleen kotiin yksi laulaja tai lauluryhmä. Kilpailusta ovat jo pudonneet Merja Niekka sekä lauluryhmä Fearlessin Milla Romppanen ja Jonne Heiskanen.

X Factor MTV3:lla sunnuntaina klo 19.30. Tuloslähetys klo 22.35.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?