Missi-Viivi: En stressaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Missi-Viivi: En stressaa

Miss Suomi Viivi Pumpanen valmistautuu täydellä tohinalla kahden viikon päässä häämöttäviin Miss Universum -kisoihin.

3.8.2010 17:59

Viivi Pumpasella, 22, on meneillään kenties kesän kiireisin viikko. Tulevana lauantaina kaunotar pakkaa laukkunsa ja lentää Las Vegasiin, jossa valitaan 23. elokuuta maailman kaunein nainen, Miss Universum.

Viivin kisavalmistelut ovat loppusuoralla, mutta viimeiseen viikkoon ennen lähtöä on mahdutettava vielä paljon.

- Ihan älytön kiire on koko ajan, juoksen aamusta iltaan paikasta toiseen, Viivi kertoo.

Valmistautumiseen kuuluu kynsihuoltoja, hiushoitoja, kasvonaamioita ja kisa-asujen sovittamista. Ruokavaliosta on karsittu pois kaikki herkut, vaikka Viivin paino onkin ollut kohdillaan jo kauan ennen kisoja.

"Teen kaiken täysillä"

Tekemistä riittää, mutta Viivi ei turhista hermoile. Miss Universum -finaali ei jännitä, sillä Viivi suhtautuu kilpailuun rennoin mielin.

- Olen koko missivuoteni ajan tiennyt, että nämä kisat ovat edessä. Minun on turha jännittää, kunhan teen kaiken täysillä ja yritän parhaani. En halua luoda mielikuvia kisapaikasta etukäteen. Lähes ainoa stressinaiheeni on se, että mukaani lähtee aivan hirveän paljon tavaraa. Toivon, että kaikki laukut päätyvät perille vaihtolennoista huolimatta, Viivi pohtii.

Viivi tunnustaa, että tuleva kilpailu on yksi missivuoden suurimmista kokemuksista. Hän odottaa kisalta uutta ja avartavaa kokemusta.

- Tämä on minulle iso kokemus ja hieno etappi elämässä. Pääsen näkemään sellaisia asioita, joita vain harva suomalaisnainen pääsee näkemään koko elämänsä aikana.

Viivin perhe ja ystävät tukevat kaunotarta täysillä, mutta kovinkaan paljoa tulevista kisoista ei olla lähipiirissä puhuttu.

- En halua, että kaverini alkavat sympatisoida minua. En halua liikaa myötätuntoa, sillä menestys tulee luokseni jos on tullakseen, Viivi päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?