Jukka Rintala repäisee seinästä Pietarissa - katso kuva

Julkaistu:

Jukka Rintalan pukemat daamit eivät tunnetusti ole seinästä reväistyjä, mutta nyt mies itse repäisee Pietarissa kirjaimellisesti seinästä - maalaamalla ja sisustamalla oman nurkkauksensa suomalaishotelliin.

Rintala vietti Pietarissa viikonlopun projektiaan aloitellen. Ensimmäisenä työnä oli maalata Sokos Hotel Palace Bridgen aulaan seinämaalaus, joka tulee hallitsemaan myöhemmin valmistuvaa lobbynurkkauksen sisustusta.

- Kannattaako tätä nyt vielä kuvata, kun tämä on vasta alkutekijöissään? pedanttina tunnettu Rintala tuskaili poseeratessaan seinämaalauksensa edessä.

Suurin osa suomalaisista tuntee Rintalan ainoastaan hänen Linnan juhlien puvuistaan, mutta sisustaminen kuuluu yhtä lailla hänen repertuaariinsa.

Kun hotellin lobbyprojekti Pietarissa valmistuu noin kuukauden kuluessa, siitä tulee sekä Rintalan oman että suomalaisen sisustustyylin käyntikortti venäläisille.

- Olen käynyt Pietarissa usein aiemmin esittelemässä muotiani ja nyt tarjoutui tilaisuus esitellä myös sisustamistani, Rintala iloitsi ja kertoi hänellä olevan jo paljon venäläisiä asiakkaita.

Kun seinämaalaus oli viittä vaille valmis, Rintala ehti tutustumaan Pietarin nähtävyyksiin työparinsa Matti Vaskelaisen kanssa. Moika 22:ssa sijaitsevan Kempinski-hotellin kattoterassilla hän ryhtyi pohtimaan viimeistä silausta lobbyprojektiinsa.

- Katsokaa noita kullankimaltavia kirkkojen kupoleita! Ehkä minunkin pitäisi viimeistellä pietarilainen lobbynurkkaukseni lehtikullalla, hän suunnitteli.