Viihde

Kissin Paul Stanley sai sairauskohtauksen

Julkaistu:

Kiss-kitaristi ja laulaja Paul Stanleyn sydän jouduttiin pysäyttämään ja käynnistämään uudelleen perjantaina, kun 55-vuotias muusikko sai sydänoireita. Hänen sydämensä löi lähes kolme kertaa kiivaammin kuin normaalisyke.

- Sydämeni löi yli 190 kertaa minuutissa yli tunnin ajan, Stanley kuvailee nettisivuillaan.

Hänet vietiin sairaalaan ja siellä hänen sydämensä pysäytettiin hetkeksi, jotta se saatiin takaisin normaalitahtiin. Stanleyn sairauskohtaus tapahtui Kissin tehtyä soundcheckin Soboba Casinon lavalla Kalifornian San Jacintossa. Kyseessä oli viimeinen keikka bändin Hit & Run -minikiertueella.

Kissin muut jäsenet laulaja-basisti Gene Simmons etunenässä aikoivat perua illan esiintymisen, mutta Stanley ei halunnut paikalle matkustaneiden fanien pettyvän.

Niinpä Simmons antoi yleisön ratkaista, pitäisikö heidän esiintyä poikkeuksellisesti triona. Myöntävän vastauksen saatuaan Simmons sekä Tommy Thayer ja Eric Singer vetivät keikan kolmistaan Stanleyn ollessa sairaalahoidossa.

Simmons ja Stanley ovat vuonna 1973 perustetun Kissin alkuperäisjäseniä.

Gene Simmonsin vetämä Rokkikoulu nähtiin meillä Nelosella viime vuonna. Kiss on Lordi-yhtyeen esikuva, joka on saanut myös meillä uusia kannattajia Lordi-faneista.