John Cleesen luksustalo myytiin pilkkahintaan - Viihde - Ilta-Sanomat

John Cleesen luksustalo myytiin pilkkahintaan

Monty Python -sketsisarjasta tuttu brittikoomikko John Cleese on hänkin joutunut kärsimään Yhdysvaltojen asuntomarkkinoiden romahduksesta.

John Cleese kolmannen vaimonsa Alyce Fay Eichelbergerin kanssa vuonna 2004.­

14.7.2008 23:06

Rahoittaaksen huippukalliiksi äityneen avioeronsa Cleese on joutunut myymään Kalifornian-maatilansa selvästi alle toivotun hinnan.

Montecitossa sijaitsevan luksustalon pyyntöhinta oli noin 17,5 miljoonaa euroa. Laajat tilukset uima-altaineen ja hevostalleineen myytiin lopulta 10,4 miljoonalla eurolla. Ero pyyntö- ja myyntihinnalla oli siis melkoinen - yli 7 miljoonaa euroa.

John Cleese ja hänen järjestyksessä kolmas vaimonsa Alyce Fay Eichelberger hakivat eroa vuoden alussa. Pariskunta ehti olla naimisissa 15 vuotta.

Eroava vaimo vaati viime toukokuussa oikeusteitse pariskunnan koteja New Yorkissa ja Lontoossa sekä puolta Cleesen tienesteistä vuodesta 1992 lähtien.

Elatusapua vaimo toivoo saavansa Cleeseltä ainakin 1,1 miljoonaa euroa vuodessa.

Lopullisia summia ei oikeus ole päättänyt, mutta vielä toukokuussa vaimon huikeat vaatimukset eivät hyydyttäneet koomikko-Cleesen hymyä. Päinvastoin.

- Tämä avioero tulee minulle hyvin, hyvin kalliiksi, mutta se on joka pennin arvoinen, Cleese kertoi oikeussalin ulkopuolella brittiläiselle Daily Mail -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?