Prostituoidun vanhemmat pyytävät Coleen Rooneylta anteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Prostituoidun vanhemmat pyytävät Coleen Rooneylta anteeksi

Prostituoitu Jennifer Thompsonin vanhemmat pyysivät keskiviikkona julkisesti anteeksi Wayne Rooneyn vaimolta Coleenilta tyttärensä tälle aiheuttamia sydänsuruja ja murheita.

Jennifer Thompsonin vanhemmat ovat pahoillaan tyttärensä puolesta.­

8.9.2010 15:14

Yhteisessä lausunnossaan Hamish ja Dana Thompson vakuuttavat, että heillä ei ollut aavistustakaan siitä kaikesta, josta heidän 21-vuotiasta tytärtään nyt syytetään.

- Viime päivät ovat olleet hyvin raskaita ja koettelevia meidän perheellemme, he sanovat brittilehti Mirrorin mukaan.

- Lukuisten tytärtämme Jenniferiä koskevien lehtijuttujen seurauksena haluamme pyytää vilpittömästi anteeksi Coleen Rooneylta ja hänen perheeltään.

- Tämä saattaa kuullostaa turhalta, mutta vaimoni ja minä emme ikinä hyväksyisi sitä, mitä on tai on saattanut tapahtua. Meillä ei ollut aavistustakaan nyt tapahtuneiksi väitetyistä asiosta.

- Jennifer on tyttäremme, ja rakastamme häntä ja haluamme käsitellä tämän asian perheen kesken, emme mediassa. Olisimme kiitollisia, jos saisimme hieman yksityisyyttä ja aikaa, jotta voisimme paremmin ymmärtää tilanteen, vanhemmat kirjoittavat.

Sunnuntaina julki tulleiden väitteiden mukaan Wayne Rooney maksoi Jennifer Thompsonille yli 1500 euroa seksistä samaan aikaan, kun hänen vaimonsa odotti parin esikoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?