Buukatkaa hotellihuone, Harry ja Chelsy! - Viihde - Ilta-Sanomat

Buukatkaa hotellihuone, Harry ja Chelsy!

Prinssi Harrya ja tämän tyttöystävä Chelsy Davya on kehotettu käyttämään hotellihuoneita turvallisuussyistä Chelsyn opiskelupaikkakunnalla Leedsissa. Näin kertoo News of the World -lehti.

2.10.2007 6:43

Hotellihuoneiden kannalle ovat kallistuneet prinssin turvallisuutta valvovat poliisit. Heidän mukaansa opiskelijaboksi, jossa Chelsy on vuokralla, ei ole tarpeeksi turvallinen prinssin yöpymisiä silmälläpitäen.

21-vuotias Chelsy on alkanut opiskella oikeustiedettä Leedsin yliopistossa. Hän jakaa opiskelijaboksinsa kolmen muun opiskelijan kanssa.

Prinssin turvallisuusvastaavatovat tarkastaneet koko Chelsyn asuinalueen ja ilmoittaneet, että prinssi Harry tulee olemaan vaarassa, jos hän yöpyy tyttöystävänsä luona usein. Turvaeksperttien mielestä heidän on mahdoton pitää silmällä Chelsyn talon väen tulemisia ja menemisiä.

News of the World -lehdessä esitellään myös prinssin tyttöystävän lähistöltä löytyviä hotelleja hintoineen. Kuninkaallisella budjetilla Harrylla olisi todellakin varaa myös niissä yöpymiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?