Jussi Lammella jättivelat - Viihde - Ilta-Sanomat

Jussi Lammella jättivelat

Näyttelijä ja muusikko Jussi Lammella on ulosottovelkoja jo lähes 250 000 euroa. Lampi kertoi IS:lle jo vuonna 2007 avoimesti velkahelvetistään. Tuolloin Lammella oli ulosotossa 235 000 euroa.

31.7.2009 18:43

Velat ovat sen jälkeen entisestään kasvaneet. MTV3 kertoo velkojen kasvaneen kahdessa vuodessa yli 12 000 eurolla.

- Velat ovat syntyneet 80- ja 90-lukujen taitteessa takaamistani lainoista, jotka kaatuivat minun niskaani, Lampi kertoi IS:lle kaksi vuotta sitten.

- Myös työttömyys vaikutti siihen, että en pystynyt velkoja hoitamaan. En ole kuitenkaan suinkaan ainoa, joka noita velkoja makselee, suosikkinäyttelijä viittasi niihin kymmeniin tuhansiin suomalaisiin, jotka elävät pysyvässä velkavankeudessa.

- Haluaisin tässä tehdä selväksi sen, että en todellakaan pakoile velkoja missään Cayman-saarilla, vaan joka saatanan palkasta höylätään kolmannes ulosottoon. Korot ovat kuitenkin jo niin isot, että en koskaan saa velkaa kokonaan pois maksettua.

Jussi Lampi on viime aikoina ollut julkisuudessa seurustelustaan itseään 25 vuotta nuoremman laulaja Jipun eli Meri-Tuuli Elorinteen kanssa. Lampi hakee parhaillaan eroa nykyisestä vaimostaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?