Jonatan Johanssonin vaimosta tuli säätyttö - Viihde - Ilta-Sanomat

Jonatan Johanssonin vaimosta tuli säätyttö

Jalkapalloilija Jonatan Johanssonin vaimo Jean Johansson työskentelee kesän ajan skotlantilaisen STV-kanavan säätyttönä.

Jean ja Jonatan Johansson menivät viime vuonna naimisiin.­

10.7.2009 9:34

Kaunotar tuuraa kanavan meteorologi Sean Battya tämän loman ajan. 28-vuotias Jean Johansson on pestistä innoissaan. Hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta Lontoossa.

- On mahtavaa palata takaisin Skotlantiin, sillä olen ollut niin pitkään etelässä. Olen innoissani työskentelemisestä STV:llä, Jean kertoo Sunday Mailissa.

- On haastavaa täyttää Seanin kengät, kun hän on lomalla, mutta olen innoissani mahdollisuudesta. En malta odottaa sitä, että pääsen sääkartan eteen.

Paluu Skotlantiin helpottaa pariskunnan yhteiseloa, sillä Jonatan Johansson pelaa nykyään Hibernianissa Edinburghissa.

Jonatan ja Jean Johansson menivät naimisiin viime vuonna. Sunday Mailin mukaan pariskunta asuu miljoonan punnan (1,16 miljoonaa euroa) kartanossa Ayrshiressa.

- Tapasin Jonatanin Glasgow'ssa sinä kesänä, kun lopetin lukion. Tein osa-aikaisesti mallintöitä ja työskentelin golf-klubilla. Rangersissa pelannut Jonatan oli klubin jäsen.

Suhde lämpeni, kun Jean oli viettämässä 18-vuotissyntymäpäiviään. Jean kertoo, että Jonatan tuli onnittelemaan häntä paikallisen klubin VIP-huoneeseen.

Jean Johansson aloitti televisiotyöt Ukool-nimisessä lastenohjelmassa CBBC:llä. Sittemmin hän on työskennellyt myös Disney Channelilla ja lottokasvona Challenge TV:ssä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?