Tangokuningatar Kati Fors shoppailee luksusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningatar Kati Fors shoppailee luksusta

Tuoretta tangokuningatarta ei tarvitse kehottaa kahdesti poseeraamaan, Kati Fors suorastaan rakastaa kameraa ja kamera häntä. Kuvaussession ja haastattelun jälkeen ei jää epäselväksi, onko esiintymistä rakastava Kati oikealla alalla, niin selvästi se hänestä näkyy.

30.9.2005 0:00

- Tämä kaikki on ollut jopa hienompaa kuin odotin. Olen odottanut niin monta vuotta, että työni olisi juuri tällaista, Kati huokaa ja kertoo, että yleisön palaute on ollut uskomattoman positiivista. Keikkojen jälkeen on saanut jäädä juttelemaan ja jakamaan nimmareita, mikä on puheliaasta kuningattaresta ainoastaan mukavaa.

Kati osallistui tangomarkkinoille ensimmäistä kertaa 1999 ja uudestaan heti seuraavana kesänä, jolloin hän pääsi kymmenen parhaan joukkoon ja sitä kautta televisioon.

Ruotsalaisen levy-yhtiön tuottaja bongasi vahvaäänisen laulajan, ja Kati päätyi levyttämään ensimmäisen albuminsa. Kati opiskeli samalla kuitenkin teatteri-ilmaisun ohjaajaksi, joten keikkailu jäi vähälle. Nyt laulaja painottaa musiikin olevan ykkönen, ja opiskelut jatkuvat sitten, kun on sopiva aika.

- Työtahti on nyt aivan erilainen kuin aikaisemmin. Viikossa saattaa olla yksi vapaailta, joka menee johonkin haastatteluun tai kuvauksiin, mutta usko vaan, että nautin tästä kaikesta täysin rinnoin! Kati huudahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?