Julkkikset viihtyvät hiihtokeskuksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkikset viihtyvät hiihtokeskuksissa

Rikkaat ja kuuluisat ovat vaihtaneet Karibian hiekkarannat lumisiin kukkuloihin. Julkkikset rynnistävät kilpaa maailman trendikkäimpiin hiihtokeskuksiin - lomailemaan ja näyttäytymään.

16.2.2007 7:02

Supermalli Kate Moss rakastaa laskettelua, ja valokuvaajat bongaavatkin hänet usein rinteestä. Kate suosii muun muassa Aspenia, jossa hän lasketteli viime vuonna silloisen miesystävänsä, parikymppisen mallipojan Jamien kanssa.

Kate, 33, ottaa hiihtoreissulle mukaan mielellään myös tyttärensä Lila Gracen. Supermalli viihtyy erityisesti julkkisten suosimassa Coloradon hiihtokeskuksessa. Aspenissa viihtyvät myös Goldie Hawn ja Kurt Russell, Oprah Winfrey ja Jack Nicholson. Laskettelurinteitä on kaunistanut myös O.C.-suosikki Mischa Barton sekä näyttelijä Catherine Zeta-Jones perheineen.

Prinssi William ja Kate Middleton on kuvattu pari Sveitsin Klostersissa, jossa viihtyivät myös prinssi Charles ja Diana aikoinaan. Pariskunta on viettänyt Klostersissa useita romanttisia lomia.

Elle MacPherson ja hänen ex-kumppaninsa Arpad Busson kävivät ensimmäisen kerran Sveitsin Gstaadissa toukokuussa 2000 poikansa Flynnin kanssa. Alppikeskuksessa viihtyivät aikoinaan myös Grace Kelly ja prinssi Rainier, jotka omistivat alueelta luksushiihtomajan. Julkkikset pitävät keskuksesta, sillä alueella ei ole juuri paparazzeja eikä nimikirjoitusten metsästäjiä. Gstaadissa käyvät myös muun muassa Elizabeth Taylor, Roger Moore ja Paris Hilton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?