Plastiikkakirurgi Rolf Nordströmillä on salatilat julkkiksille

Professori Rolf Nordströmon perustanut plastiikkakirurgiseen sairaalaansa salaisen oven ja odotustilan henkilöille, jotka eivät halua näyttäytyä julkisesti klinikalla.

Professori Rolf Nordström on perustanut plastiikkakirurgiseen sairaalaansa salaisen oven ja odotustilan henkilöille, jotka eivät halua näyttäytyä julkisesti klinikalla.

18.11.2008 6:26

- Monet haluavat tehdä kauneusleikkauksensa salassa. He eivät pidä siitä, että joutuvat istumaan muiden potilaiden kanssa samassa odotustilassa, Nordström kertoo.

Erityisesti julkisuuden henkilöille yksityisyyden varjelu on tärkeää.

- Monet henkilöt tunnetaan laajasti, eivätkä he halua plastiikkakirurgisessa sairaalassa käynnin päätyvän keskustelupalstoille tai lehtiin. Toki on myös ihan tavallisiakin ihmisiä, jotka haluavat pitää asian omana tietonaan.

Nordström kertoo, että yli 10 prosenttia hänen potilaistaan haluaa pitää sairaalakäyntinsä salassa. Taustalla lienee yleinen asenneympäristö: peräti joka kolmas suomalainen ei Nordströmin mukaan suhtaudu positiivisesti esteettiseen kirurgiaan.

Yksityisyyttä kaipaava asiakas hoidetaan sisään sairaalaan niin, ettei hänen tarvitse pelätä törmäävänsä muihin asiakkaisiin.

Potilaalle järjestetään oma huone niin suunnittelua kuin toimenpidettäkin varten. Sairaala jopa järjestää kuljetukset asiakkaalle sairaalaan ja takaisin kotiin, jos asiakas sitä erikseen toivoo. Lisämaksusta totta kai.

- Meidän asiakkaillamme on mahdollisuus vierailla sairaalassa ilman, että muut asiakkaat tai ulkopuoliset saavat tietää siitä, Nordström sanoo.

Professori paljastaa, että heidän potilaanaan oli jokin aika sitten yksi maailman tunnetuimmista laulajista. Sairaalan henkilökunta meni hänen yksityisyyden suojelussaan niin pitkälle, että Nordström piilotteli laulajaa kotonaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?