Posh ei kaipaa sympatiaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Posh ei kaipaa sympatiaa

Victoria "Posh" Beckham ei suostu luovuttamaan, vaikka hänen miehensä David Beckham leimataan kerta toisensa jälkeen pallon potkimisen ohella myös syrjähyppyjen mestariksi.

7.6.2005 0:00

David Beckhamista julkaistiin viikonvaihteessa jälleen uusia pusukuvia, joissa autossa istuva Beckham suutelee nuoren tummaverikön kanssa. Lyhyeen hameeseen ja niukkaan toppiin pukeutunut nuori nainen leimattiin Beckhamin pr-koneistossa tuoreeltaan vain yhdeksi Beckhamin innokkaista ihailijoista, jotka espanjalaiseen tapaan muiskauttavat idoliaan.

- Siihen tottuu, että ihmiset sanovat tällaisia asioita. Joskus kyllä tuntuu, että näissä asioissa ei voi koskaan voittaa, Victoria kertoi Davidin käsipuolessa juhliessaan.

Pariskunta on parhaillaan Yhdysvalloissa, jossa David esiintyy mainostajien tilaisuuksissa ja Victoria lanseeraa vaatemallistoaan. Omaan langanlaihaan kroppaansa Victoria suhtautuu huumorilla.

- Mahani päällä on hirveästi roikkuvaa ihoa! Eikä minulla ole takapuolta ollenkaan, Victoria naureskeli Daily Mirrorin toimittajalle.

- Usko pois, näytän todella kauhealta alastomana, Victoria vakuutti, mutta kiitteli kuitenkin kroppaansa kolmesta potrasta pojasta.

Beckhamien lähtöpassit saanut lastenhoitaja Abbie Gibson paljasti viime kuussa Beckhamien avioliiton olevan pahassa jamassa. Hän kertoi repivistä riidoista ja Davidin uhkauksista ottaa ero vastikään kolmannen lapsen synnyttäneestä Victoriasta.

- Tiedän, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa sitä, mutta me todella olemme onnellisia, Victoria kuitenkin vakuutti brittilehdissä eilen.

- Olen huomannut otsikkojen julistaneen viime aikoina minut Posh-rukaksi, joten näytän saaneen sympatiaääniä, hän totesi.

- Mutta en halua kenenkään sympatiaa, koska minulla on mahtava elämä ja olen hyvin ylpeä miehestäni ja perheestäni, Victoria vakuutti Sun -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?