Serj Tankian ja The Sounds Provinssirockiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Serj Tankian ja The Sounds Provinssirockiin

Provinssirockin 30-vuotisfestivaaliin on kiinnitetty lisää maailmanluokan ykkösnimiä. Jo julkistetun sunnuntain pääesiintyjän Foo Fightersin lisäksi lavalle astuu lauantai-iltaa päättämään Serj Tankian, joka on tunnettu myös System Of A Downin nokkamiehenä.

Serj Tankian esiintyy Seinäjoen Provinssirockissa lauantai-iltana.

11.2.2008 11:57

- Serj Tankianin johtama System of A Down on ollut vuosikausia Provinssirockin toivotuin esiintyjä ja nyt, kun Tankianin soolokiertue osuu sopivaan ajankohtaan, oli itsestään selvää, että halusimme hänet festivaalimme esiintyjäksi, kommentoi promoottori Juha Koivisto.

Muita tuoreita kiinnityksiä ovat naapurimaan hardrock -hirmu Hardcore Superstar sekä indie-rock ympyröistä huippusuosioon noussut The Sounds, jonka edellinen Suomen kiertue oli loppuunmyyty.

Kotimaisen kiinnitysrivistön avaa Apulanta, Mokoma, Stam1na sekä Eläkeläiset, jonka Provinssirockin esiintyminen on yksi sen harvoista kesän keikoista. Lisäksi jo ensimmäisessä Provinssirockissa esiintynyt Tuomari Nurmio saapuu Seinäjoelle Hunajaluut-kokoonpanollaan, jolla hän esittää vanhempaa tuotantoaan.

Festivaalin lipunmyynti alkaa maanantaina 11.2. Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?