Michael Jacksonilla on norjalainen salalapsi? Katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonilla on norjalainen salalapsi? Katso kuvat!

Michael Jacksonin ympärillä kuohuu jälleen, vaikka supertähti on jättänyt maallisen taivalluksensa jo lähes kuukausi sitten.

Omer Bhatti istuu äärimmäisenä vasemmalla Jacksonin sisaren Rebbien vieressä.

22.7.2009 8:58 | Päivitetty 22.7.2009 13:17

Tällä kertaa brittilehti The Sun väittää Jacksonilla olleen neljäskin lapsi, joka oli mukana Staples Centerissä järjestetyssä muistotilaisuudessa.

Omer Bhatti, 25, istui eturivissä Jacksonin veljien ja sisarten vieressä. Jacksonin väitetään kertoneen kavereilleen viisi vuotta sitten norjalaisen Omerin syntyneen hänen yhden yön suhteestaan vuonna 1984. Omerin uskotaan aikovan mennä dna-testeihin saadakseen varmuuden asiasta.

Omerin äiti Pia sanoi Jacksonin kuoltua laulajan merkinneen heille paljon enemmän kuin vain popin kuningasta.

Tanssijana työskentelevän Omerin uskotaan olevan Jacksonin jälkikasvua, sillä hänen piirteensä muistuttavat läheisesti Blanketin piirteitä.

The Sun -lehti paljastaa Omerin ja Jacksonin tavanneen toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1996. Kun poika syntyi Oslossa, Jackson lähetti kaksi työntekijäänsä auttamaan tämän kasvattamisessa.

Popin kuningasta pienestä asti ihannoineen Omerin perhe asui myös vuosia Jacksonin luona Neverlandissa ja Jackson piti häntä kuin omana poikanaan.

- Uskollisuus on kaikista tärkein asia minulle. Pidän yhteyttä Michaeliin ja uskon, että uskollisuuteni häntä kohtaan, on syy, miksi pidämme yhtä. Hän on uskomattoman hyvä ihminen, Omer sanoi viime vuonna tv-haastattelussa.

Jacksonin kanssa esiintyneellä Omerilla on ollut ongelmia huumeiden kanssa. Nykyään hän yrittää tehdä uraa rap-artistina nimellä O-Bee.

Hänen äitinsä Pian ja tämän pakistanilaissyntyisen miehen Rizin kerrotaan työskennelleen Jacksonille USAssa. Riz oli tuolloin hänen autonkuljettajansa ja Pia hoitaja, mutta kumpikaan ei suostu vahvistamaan tätä.

Riz ei myönnä eikä kiellä olevansa pojan isä.

- Miettikää sitä itse, en halua keskustella asiasta.

Omer Bhatti piipahti viime viikolla Jacksonin lasten luona Encinossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?