Sanna Hirvaskari: Näyttelimme Tomin kanssa romanssia - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanna Hirvaskari: Näyttelimme Tomin kanssa romanssia

Suloisia katseita, silitystä ja helliä halauksia. MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajaparin Tomi Metsäkedon ja Sanna Hirvaskarin välillä on kuhistu romanssista, ja vaikka kaksikko on kiistänyt moiset puheet kerta toisensa jälkeen, supina ei ota laantuakseen. Sunnuntaina Tomin ja Sannan tunnerikasta tanssia katsoi sarjan ennätysyleisö, 1,8 miljoonaa katsojaa.

25.4.2006 9:26 | Päivitetty 25.4.2006 0:00

Itsepintaisista huhuista huolimatta voitonjuhlista toipunut Sanna Hirvaskari jaksaa hymyillä yhtä aurinkoisesti kuin ennenkin. Huhut loimuavasta lemmestä eivät saa kaunotarta hermostumaan, vaan tanssinopettaja jaksaa edelleen jutella asiasta.

- Koko romanssiasiasta tuli jo tanssitiimin kesken vitsi, mistä Tomia ja minua kiusoiteltiin. Sitä kiusoittelua jatkoi Ellakin (Kanninen) sitten lähetyksessä, Sanna naurahtaa.

Ammattilaisen näkökulmasta tanssikisaa katsova Sanna muistuttaa, että pohjimmillaan lavalla näkyvässä tunteidenpalossa on kyse roolin omaksumisesta.

- Se kenelle tanssi ei ole tuttu laji, meno lavalla kaikkine kosketuksineen näyttää varmasti kuin oltaisiin pari. Se on kuitenkin rooli, joka kuuluu tanssiin. Me vain näyttelimme rakastavaisia, Sanna selventää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?