Ihmemies MacGyver valkokankaalle

Julkaistu:

MacGyver tekee kohta ihmeitä valkokankaalla, mikäli suunnitelmat toteutuvat.

1980-luvun suositusta tv-sarjasta Ihmemies MacGyver ollaan tekemässä elokuvaa. New Line studioilta kerrotaan, että näyttelijöitä ei ole vielä valittu.

Alkuperäisestä tv-sarjasta maailman maineeseen nousi pääosaa näytellyt Richard Dean Anderson. Hän selviytyi kiperistä tilanteista keksimällä mitä ihmeellisempiä käyttötapoja tavallisille esineille ja tarvikkeille.

MacGyveria tehtiin seitsemän kautta vuosina 1985-1992. Sarjan päättymisen jälkeen siitä tehtiin myös kaksi tv-elokuvaa. Nyt suunnitelmissa on Hollywood Reporter -lehden mukaan "ison budjetin elokuva".

Uuden elokuvan tuottajina ovat isä ja tytär Dino ja Raffaella De Laurentiis, joiden aiempia elokuvia ovat muiden muassa Serpico - kadun tiikeri, Flash Gordon ja Hannibal.

Ihmemiestä on myöhemmin parodioitu lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Anderson antoi myös äänensä erääseen Simpsoneiden jaksoon, jossa Marge Simpsonin sisarukset Patty ja Selma olivat hänen suuria fanejaan.

McGyver äänestettiin myös jokin aika sitten suosituimmaksi tv-toimintasankariksi Amerikassa. Taakse jäivät muiden muassa Buffy vampyyrintappaja ja 24-tähti Jack Bauer.