Michael Jackson salaliiton uhrina? - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jackson salaliiton uhrina?

Pop-tähti Michael Jackson uskoo olevansa laajan salaliiton uhri. Laulaja uskoo, että hänen entiset lakineuvojansa ovat juonitelleet hänen selkänsä takana ja koittaneet saada miehen vararikkoon, Jacksonin manageri Raymone Bain kertoo uutistoimisto BBC:n mukaan.

8.8.2006 14:42

- Jackson on epäillyt jonkin olevan vialla talousasioissa jo pidemmän aikaa. Vaikka Jackson luottikin neuvojiinsa täysin, hän on aavistellut, että hänen intressinsä eivät aina ole olleet päällimmäisinä, Bain jatkaa.

Bain kertoo Jacksonin saaneen käsiinsä dokumentteja, jotka todistavat tapahtuneen olevan "yksi suurimmista salaliittoteorioista viihteen historiassa". Juonessa epäillään olleen mukana lakimiehiä ja -neuvojia sekä laulajan yhteistyökumppaneita.

Laulajan tämänhetkinen lakitiimi tutkii tapausta ja valmistelee jättimäisiä oikeusjuttuja. Teon motiivit eivät ole tiedossa.

Jacksonin on huhuttu olleen talousvaikeuksissa sen jälkeen, kun hänet vapautettiin lasten hyväksikäyttösyytteistä viime vuonna. Tällä hetkellä laulaja levyttää uutta materiaalia Euroopassa.

BBC-Reuters-IS

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?