Britneyn oikeudenkäyntikulut 2 miljoonaa euroa!

Julkaistu:

Britney Spearsin pari vuotta kestänyt raju elämäntyyli kävi poptähdelle kalliiksi. Hänen oikeudenkäyntikulunsa nousevat peräti 2 miljoonaan euroon, kertoo Los Angeles Times -lehti.

Yksinomaan eroprosessi Kevin Federlinesta kevensi Britneyn kukkaroa muhkealla summalla. Pelkkiin oikeudenkäyntikuluihin upposi jo 320 000 euroa. Summaan kuului mm. ex-avioparin taistelu kahden lapsensa huoltajuudesta.

Alkoholi- ja lääkeongelmien vuoksi Britneyn väliaikaiseksi huoltajaksi määrätty isä Jamie Spears julkaisi maanantaina asianajajiensa välityksellä dokumentteja oikeudenkäyntikuluista.

Kulut on jaettu peräti 17 eri asianajajan ja lakifirman kesken, sisältäen 760 000 euron laskun pelkästään Britneyn omilta lakimiehiltä. Summa sisälsi "monimutkaisia ja haastavia" asioita, joita laulaja on kohdannut saadakseen elämänsä takaisin raiteilleen.

- Herra Spearsin ja ammattilaisten avulla kaikki osa-alueet neiti Spearsin elämässä ovat tasaantuneet ja menevät koko ajan parempaan suuntaan, asianajaja Geraldine Wyle kirjoitti ja lisäsi, että laulaja saa jo tavata normaalisti lapsiaan ja ura on herännyt uudelleen henkiin.