Tältä Madonna ja Guy Ritchie näyttävät kuukausi erouutisen jälkeen - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä Madonna ja Guy Ritchie näyttävät kuukausi erouutisen jälkeen - katso kuvat!

Poptähti Madonnan ja elokuvaohjaaja Guy Ritchien ero vahvistettiin noin kuukausi sitten. Sen jälkeen kumpikin on yrittänyt elää elämäänsä eteenpäin seuratun eroprosessin keskellä.

Madonna vietti kabbala-session Beverly Hillsissä raskaassa meikissä. Ilme oli glamour-lookista huolimatta apea. Ero on ottanut voimille.

17.11.2008 14:09

Omaa kieltään osapuolten hyvinvoinnista ja suhtautumisesta sinkkuuteen puhuvat maailmalle nyt levinneet valokuvat.

Madonna on nähty julkisuudessa viime viikkoina apeana ja huolittelemattomana.

Yhdysvaltoja parhaillaan Sticky and Sweet -kiertueensa kanssa kiertävä tähti näyttikin viikonloppuna saaneen hieman ryhtiä olemukseensa. Muotia rakastava Madonna ilmaantui Beverly Hillsissä sijaitsevaan kabbala-keskukseen vaihteeksi täydessä tällingissä.

Upeasta meikistä huolimatta tähden silmistä paistoi suru, ja ilme oli vakava.

Samaan aikaan tuleva ex-mies Guy Ritchie oli filmaamassa Lontoossa Sherlock Holmesista kertovaa elokuvaansa eikä olisi voinut näyttää rennommalta.

Mies tepasteli kuvauksissa iloisesti hymyillen ja hyväntuulisena. Ehkä häntä on piristänyt myös yhteydenpito Madonnan ensimmäiseen aviomieheen Sean Penniin.

Ritchien kerrotaan tutustuneen tähän näyttelijä Jude Law'n kautta. Hän näyttelee tohtori Watsonia Ritchien elokuvassa ja kuuluu Pennin ystäväpiiriin.

Madonnan on kerrottu tukeutuneen erossa baseball-pelaaja Alex Rodrigueziin, jonka huhutaan olevan myös tähden uusi rakastaja.

Guy Ritchie sen sijaan näyttääkin toipuvan paremmin. Mies kuljeskeli elokuvansa kuvauspaikalla itäisessä Lontoossa rennolla ja iloisella mielellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?