Elämä pelissä -ohjelma teki Anneli Saaristosta onnellisemman - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-ohjelma teki Anneli Saaristosta onnellisemman

Elämä pelissä - onnellisuuden salaisuus -sarjan päätösjaksossa selvisi, kuinka paljon puolen vuoden onnellisuusvalmennus nosti valmennettavien onnellisuuspisteitä.

Laulaja Anneli Saariston onnellisuuspisteet nousivat 35 pisteestä aina 72 pisteeseen Elämä pelissä -ohjelmassa.­

23.10.2009 6:36

Laulaja Anneli Saariston onnellisuuspisteet nousivat 35 pisteestä aina 72 pisteeseen. Anneli kertoo saaneensa ohjelman ansiosta hivenen aiempaa myönteisemmän suhteen itseensä.

Annelin ystävän Jarkko Ahosen mielestä Annelin alhaiset alkupisteet johtuivat siitä, että diabetesdiagnoosi pysäytti Annelin.

Nyt Anneli on alkanut noudattaa terveellisempiä elämäntapoja ja lisännyt liikunnan määrää. Vaikka Anneli tiedostaa olevansa tuulella käyvä ihminen, hän kertoi, että työ onnen kysymysten parissa jatkuu myös tulevaisuudessa.

Ohjelmaan myös osallistuneen laulajan Ville Pusan onnellisuuspisteet sen sijaan laskivat hieman 85:stä 83 pisteeseen.

Villen ystävä ja Villen Dana-tyttären kummisetä Jupe Tuomola arvioi leskeksi jääneen Villen selvinneen surutyön keskellä hyvin. Ville on nähnyt, että surusta huolimatta hän pärjää erinomaisesti Danan yksinhuoltajana ja selviytyy töistään kunnialla.

Jupe uskoo Villen alkaneen hyväksyä kohtalonsa myöskin osana totuutta, joka vain tapahtuu joillekin ihmisille.

Ville itse piti tunneyhteyttä valmentaja Heimo Langinvainioon itselleen merkityksellisimpänä asiana ohjelmaa tehdessä. Oikeus olla onnellinen menetyksestä huolimatta on Villelle valmennuksen jälkeen entistäkin selkeämpi asia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?