Kauniiden ja rohkeiden Eric ja Donna: Unelmien tv-pari!

Suosikkisarja Kauniiden ja rohkeiden kuvauksissa vietetään joulupyhiä. Joulusomisteissa poseeraavat tv-rakastavaiset Donna Logan ja Eric Forrester.

Jennifer Gareisin esittämä Donna on Ericin, alias John McCookin uusi tv-vaimo. Särkikö Donna siis Stephanien ja Ericin pitkän avioliiton?

- En suinkaan, heidän suhteensa oli ohi jo ennen kuin Donna tuli kuvioihin mukaan, Jennifer nauraa.

John McCook on hänelle miellyttävä tv-mies.

- Hän on ihana, rakastan häntä! John on paras aviomies, jota nainen voi toivoa, itsekin hiljattain kihlautunut näyttelijä kiittää.

- Minun täytyy pistää John antamaan oppitunti sulhaselleni siitä, kuinka olla hyvä aviomies, Jennifer vitsailee.

Vuodesta 2006 Kauniiden ja rohkeiden vakiokalustoon kuulunut Jennifer kertoo viettävänsä joulunsa perheen parissa.

- Yleensä vietän joulun vanhempien luona Pennsylvaniassa, mutta tänä vuonna vanhempani ja veljeni perheineen tulevat luokseni Los Angelesiin.

- Äitini ostaa yleensä niin monta lahjaa, että avaamme osan aattona ja loput joulupäivänä. Tapanina tulee sitten muita sukulaisia ja lahjoja.

Mitä Jennifer itse toivoo tänä vuonna lahjaksi?

- Minä olen jo saanut sen - ison kiven sormeeni. Mitä muuta voisin toivoa? Se on kaikki, mitä halusin, onnellinen nainen hymyilee ja näyttää isoa timanttisormusta nimettömässään.

John McCookilla on sen sijaan piilopirtti, johon hän pakenee jouluksi vaimonsa Laurette Spangin kanssa.

- Perheellämme on talo San Bernardinon vuorilla, jotka eivät ole kovin kaukana Los Angelesista. Taloon kuuluu myös vierasmaja. Se on lähes kahden kilometrin korkeudella merenpinnasta, joten siellä on lunta ja upeita kuusia, ihan kuin teilläkin, Suomessa moneen otteeseen vieraillut John kertoo.

Lue lisää Kauniiden ja rohkeiden tähdistä ja muista ajankohtaisista tv-ohjelmista Ilta-Sanomien tv-lehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?