Kultatyttöä pyydettiin treffeille liikennevaloissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kultatyttöä pyydettiin treffeille liikennevaloissa

Levystään Silmät sydämeeni kultalevyn keskiviikkona pokannut Kristiina Braskodottaa innoissaan joulua. Juhlapyhinä Kristiina jättää taakseen kiireisen syksyn ja rauhoittuu juhlimaan perheensä kanssa.

Kristiina Brask pokkasi eilen kultalevyn esikoisalbumistaan Silmät sydämeeni.­

12.12.2007 17:25 | Päivitetty 12.12.2007 20:50

- Aattopäivä alkaa saunalla. Käyn siellä aamupimeässä, kynttilän valossa. Iltaan kuuluu kynttilöiden vieminen haudalla, kirkko ja yhteisen ajan viettäminen perheen ja sukulaisten kanssa. Joulu on minulle tärkeä juhla, Brask kertoo.

Tänä vuonna Kristiina sai joululahjansa, kultalevyn, etukäteen. Muita lahjatoiveita hänellä ei ole.

- En tiedä, mitä haluaisin, tykkään enemmän antaa lahjoja. On ihana nähdä, miten pikkuisten silmät loistavat, kun he saavat paketista toivomansa lahjan.

Joululoma tulee juuri oikeaan aikaan. Kristiina on tehnyt syksyn levyä ja käynyt lukion toista luokkaa Kuopion musiikkilukiossa. Levyn takia hän on matkustanut ahkerasti Kuopion ja Helsingin väliä, mutta Kristiina ei valita.

- En ole tehnyt tästä itselleni hankalaa asiaa. Kultalevyn jälkeen fiilis on tosi hyvä. Olo on vähän samanlainen, kun on jääkiekko-ottelussa antanut kaikkensa ja vaikka jalat ovat maitohapoilla, silti tuntuu hyvältä.

Idolsin aikana Kristiina tuli tunnetuksi paitsi upeasta lauluäänestä myös intohimoisesta suhteestaan jääkiekkoon. Kiireiden takia jääkiekkoharrastus on toistaiseksi jäähyllä, mutta veri vetää jäälle.

-En ole ehtinyt treeneihin, en edes muista milloin. Mutta lyhyen koulupäivän jälkeen saatan käydä jäällä luistelemassa ja ampumassa kiekkoa.

Kristiinalla on Kuopiossa oma vuokra-asunto, jonka sisustukseen kultalevy sopii täydellisesti. Poikaystäväutelut saavat nuoren laulajan hymyilemään.

- Ei ole mitään sellaista, Brask hymähtää ujosti.

Treffipyyntöjä kuitenkin sataa. Braskia on pyydetty ulos muun muassa hänen omilla My Spacen -sivuilla ja liikennevaloissa.

- Olin juuri lopettanut puhelun ja odotin valojen vaihtuvan. Viereeni tuli parikymppinen poika. Luulin, hänen pyytävän minulta nimmaria, mutta hän halusikin kanssani kahville, treffeistä ystävällisesti kieltäytynyt Kristiina naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?