Tätä mieltä IS:n lukijat ovat Viivin pituudesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tätä mieltä IS:n lukijat ovat Viivin pituudesta

Sunnuntaina valitun Miss Suomen Viivi Pumpasen pituus on puhuttanut koko alkuviikon ajan. 167-senttisen kaunottaren on huhuttu jopa huijanneen semifinaalin pituusmittauksessa käyttämällä hiuslisäkettä.

IS:n keskusteluissa väännetään kättä vastavalitun maamme kauneimman pituudesta.

20.1.2010 6:19

IS:n keskusteluissa väännetään kättä vastavalitun maamme kauneimman pituudesta. Osa keskustelijoista ei usko Viivillä olevan avuja pärjätä Miss Universum -kilpailussa, jonne hallitseva Miss Suomi perinteisesti lähetetään.

"Miss Suomi osallistuu kansainvälisiin missimittelöihin, joissa pärjäävät vain pitkät tytöt, joten alun alkaen olisi pitänyt karsia kaikki alle 175-senttiset koko kisasta. Ja asiantuntijaraadin, ei kansan, tulee valita nämä kyseenalaiset kaunottaret", eräs keskusteluun osallistunut kirjoittaa.

"Viivi ei pituutensa vuoksi pärjää maailmalla, mutta so what, eivät ole viime aikoina pärjänneet pidemmätkään Suomen missit", eräs keskustelijoista toteaa.

"On liian lyhyt, kun vielä lyheni kilpailun aikana, eikä kukaan tiedä mikä on oikea totuus. Minusta olennaisempaa on reilu peli, että kaikilla on samat säännöt. Missin täytyy itsekin tietää oma pituutensa, joten miksi sitä ei voi reilusti sanoa, jolloin sitä ei tarvitsisi spekuloida. Ja se mitä kansalle ilmoitetaan, täytyy pitää paikkansa. Olkoon sitten lyhyt tai pitkä".

Osa keskustelijoista uskoo Viivin kauneuden korvaavan puuttuvat sentit.

"Viivillä on onneksi sädehtivät kasvot ja hyvä kävely. Kansainvälisiin kisoihin Viivi tulee stailata todella hyvin; puvusto, hiukset ja meikki tulee olla viimeisen päälle kohdalleen mietitty, mikä kaikki kompensoi puuttuvia senttejä", eräs toteaa.

"Suomen kaunein missi on jälleen valittu. Kokonaisuus ratkaisee, ei jokin pieni yksityiskohta, joten turhat pulinat pois! Onnea ja menestystä uudelle Miss Suomelle! Olet ilo silmälle ja piristät harmaankin päivän".

Keskustelupalstalla vakuutetaan Viivin hurmaavan lyhyenäkin.

"167 senttiä riittää naiselle vallan mainiosti. Laihat, ruipelot hongankolistajat ovat rumia. Viivi on sitä paitsi oikein kaunis ja viehättävä nuori nainen. Täysin ansaittu voitto", hehkuttaa eräs missifani.

Osa uskoo Viivin menestyvän maailmalla.

"Pumpasen Viivissä on sellaista säteilyä, tyttömäistä ja luonnollista sex appealia sekä määrätietoisuutta, että hän tulee herättämään paljon huomiota Miss Universum -kisoissa. Hän oli tytöistä ainoa, joka pystyy haastamaan feikit, vaikkakin pidemmät, leikellyt latinomissit".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?