Kanerva ryntäsi brittisopraanon pukuhuoneeseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanerva ryntäsi brittisopraanon pukuhuoneeseen

Brittiläinen sopraano Natasha Marsh koki melkoisen yllätyksen, kun Suomen ulkoministeri Ilkka Kanerva ilmestyi hänen pukuhuoneeseensa kaksi viikkoa sitten Turun-keikan jälkeen.

Brittiläinen sopraano Natasha Marsh koki melkoisen yllätyksen, kun Suomen ulkoministeri Ilkka Kanerva ilmestyi hänen pukuhuoneeseensa.

19.6.2007 7:49

- Natasha oli juuri vaihtamassa vaatteita esityksensä jälkeen, kun ovenrakoon ilmestyi hänelle tuntematon mieshenkilö. Mies kyseli, mistä voisi saada laulajattaren levyn, Natashan brittiläisistä taustajoukoista kerrotaan.

Laulajatar kummasteli jälkeenpäin, kuinka ketään päästettiin hänen pukuhuoneeseensa sopimatta asioista ennalta hänen edustajiensa kanssa.

- Natasha oli tapahtuneesta ihmeissään ja hieman huvittunutkin. Hän lupasi kuitenkin kohteliaasti vieraalle levynsä nimikirjoituksella varustettuna. Mieshenkilö jätti nimensä ja yhteystietonsa levyn lähettämistä varten.

Yhteystiedot paljastivat vierailijaksi Ilkka Kanervan, joka kieltää yllättäneensä sopraanon kesken vaatteidenvaihdon pukuhuoneestaan.

- Kaikki alueen kopit olivat auki ja hän oli yhdessä näistä itse, mutta ei mitenkään missään hemmetin vaatteenvaihdossa. Sillä ei ole nyt mitään tekemistä toden kanssa, Kanerva napauttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?