Children Of Bodom järjestää kymmenvuotisjuhlat - Viihde - Ilta-Sanomat

Children Of Bodom järjestää kymmenvuotisjuhlat

Children Of Bodomin ensimmäisen albumin Something Wildin ilmestymisestä tulee kuluneeksi marraskuussa kymmenen vuotta. Sen kunniaksi Bodom-viisikko aikoo laittaa pystyyn kunnon kinkerit.

Alexi Laiho paljastaa bändin järjestävän kunnon pirskeet.­

4.7.2007 20:53

- Suunnitelmissa on kaksi-iltainen tapahtuma, jossa ensimmäisenä iltana soitamme itse. Yleisölle myydään myös lippuja, vaikka paikalle onkin tulossa paljon kutsuvieraita. Jälkimmäisenä iltana keskitymme juhlimiseen yksityisemmissä merkeissä, tosin saatamme silloinkin päätyä hetkellisesti lavalle esiintymään. Pääosin silloin soittavat kuitenkin muut, Bodom-pomo Alexi Laiho suunnittelee.

Helsingissä vietettävien juhlien tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta marraskuuhun tähdätään. Esiintyminen omissa kymmenvuotisbileissä katkaisee Bodomien reilun viikon päästä alkavan, ensi kevääseen jatkuvan keikkatauon, jonka aikana äänitetään alkuvuodesta ilmestyvä uutuusalbumi.

Viisikko ei ole esittänyt kesän festivaaleilla yhtään uutta biisiä. Sellaista ei ole luvassa perjantaina Ruisrockissakaan.

- Siitä voi syyttää niitä pellejä, jotka äänittävät biisit ja laittavat ne heti nettiin. On sääli, että homma on mennyt tähän, etteivät bändit voi enää vetää uusia kipaleita ennalta.

Uusista kappaleista tullaan kuulemaan ensimmäisenä biisi Tie My Rope, joka on mukana Bam Margeran syyskuussa julkaisemalla kansainvälisellä Viva La Bands 2 -kokoelmalla. Kappale tulee myös Bodomien omalle albumille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?