Jenni IS:n erikoishaastattelussa: Tunteet pinnassa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jenni IS:n erikoishaastattelussa: Tunteet pinnassa!

Kun São Paolon F1-osakilpailu ratkesi, Jenni Dahlman-Räikkönen huusi riemusta kiljuen:

- Olen erittäin ylpeä miehestäni! sanoi Jenni Dahlman-Räikkönen Kimin maailmanmestaruuden varmistuttua.­

23.10.2007 10:21

- Mieletöntä!

Formula ykkösten maailmanmestarin Kimi Räikkösen vaimo istui Sveitsin kodissaan pariskunnan muutaman ystävän kanssa ja jännitti kisaa herkeämättä. Kun kilpailusta oli ajamatta enää 12 kierrosta, Jennille tuli sellainen tunne, että sieltä se mestaruus tulee.

- Ajattelin, että kohta pitää ottaa samppanjapullot pois kylmästä. Olen uskonut koko ajan Kimin voittavan tänä vuonna mestaruuden.

- Hän on tehnyt paljon töitä. Ja vaikka voittojen ohessa on tullut karvaitakin tappioita, hän ei ole lamaantunut, vaan on taistellut entistä kovemmin. Kimi on mies, joka haluaa voittaa. Ja nyt hän on maailmanmestari. Aivan uskomattoman hienoa ja upeaa, Jenni hehkuttaa IS Urheilulle.

- Olen erittäin ylpeä miehestäni!

Mestaruuden ratkettua Jenni skoolasi ystäviensä kanssa Kimille, joka soitti heti palkintoseremonioiden jälkeen vaimolleen. Pariskunta keskusteli useaan otteeseen sunnuntai-iltana puhelimessa, vaikka Kimillä olikin paljon ihmisiä ympärillään Brasiliassa. Hän kuitenkin halusi jakaa voitontunteet rakkaimpansa kanssa.

Jenni ei ollut Brasiliassa paikalla, mutta puhelinlangat olivat kuumana. Toki Kimi puhui monta kertaa sunnuntaina myös vanhempiensa kanssa.

- Meillä oli aivan ihanat keskustelut, joiden aikana vaihdettiin tunteita molemmin puolin, Jenni paljasti.

Puhuessaan aviomiehestään kaunottaren hellä ja pehmeä ääni ei jätä epäilyä siitä, mitä hän miestään kohtaan tuntee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?