Linda Lampenius-Cullberg on vaativa X Factor -tuomari - Viihde - Ilta-Sanomat

Linda Lampenius-Cullberg: Olen vaativa X Factor -tuomari

Linda Lampenius-Cullbergin mielestä X Factorissa ei etsitä vain teini-ikäisiä purukumipoppareita.

Julkaistu: 20.1.2010 6:15

Viulistikaunotar Linda Lampenius-Cullberg on yksi MTV3-kanavan uuden X Factor -ohjelman tuomareista. Vaaleaverikkö kuvailee itseään lämpimäksi, kannustavaksi, mutta samalla vaativaksi arvioijaksi.

Linda loikkasi ohjelman tekoon koko sydämellään. Hän on hyvin tarkka, ettei uutuutta sotketa Idolsiin, sillä X Factoriin saavat osallistua myös ryhmät, eikä yläikärajaa ole.

- Tässä kilpailussa ei etsitä vain teini-ikäisiä "purukumipoppareita". Kilpailijat saavat esittää kappaleita mistä musiikkilajista tahansa. Saimme kuulla popin lisäksi oopperaa, iskelmää, swingiä, tangoa ja klassista, Linda kertoo.

Hän tietää tarkkaan, millaista artistia etsii. Kilpailijoiden pitää koskettaa Lindan sydäntä.

- Heidän on oltava aitoja ja laulettava puhtaasti. Äänensävy saa olla "erilainen". Haen persoonallista artistia.

Parhaillaan Linda lataa akkujaan Thaimaan auringossa yhdessä aviomiehensä Martin Cullbergin ja helmikuussa vuoden täyttävän Olivia-tyttärensä kanssa.

Loman jälkeen edessä on tiukka rutistus, kun ohjelman nauhoitukset jatkuvat. Kuvausten alkaminen tarkoittaa myös sitä, ettei Linda näe tytärtään päivittäin.

- Joudun olemaan erossa Oliviasta 2-4 päivää viikossa maaliskuusta toukokuuhun. Se tulee olemaan rankkaa.

Lue lisää keskiviikon Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?