Lehti: Potkut tv-ohjelmasta - Ismo Leikola löi hevosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehti: Potkut tv-ohjelmasta - Ismo Leikola löi hevosta

Jyväskyläläislähtöinen stand up -koomikko Ismo Leikola menetti täysin malttinsa julkisuuden henkilöitä ratsastamaan opettavassa Tallitähdet-ohjelmassa, kertoo Iltalehti.

29.9.2008 8:46

Leppoisan miehen roolia stand up -show'ssaan vetävä Leikola hermostui ratsuunsa kesken kuvausten niin, että pamautti tätä nyrkillä päähän ja hänet poistettiin ohjelmasta, Iltalehti kirjoittaa.

- Ismo löi hevosta ja käyttäytyi muutenkin niin epäurheilijamaisesti, että hän sai ohjelmasta potkut, kertoo vastaava tuottaja Sari Isotalo lehdelle.

Leikolan käytös oli radalla epäasiallista alusta lähtien. Hermostunut Leikola kiskoi Doni-hevostaan ohjaksista ja kyseli tältä "Tiedätsä mitä on meetvursti?". Kiroileva koomikko valitteli muun muassa sitä, että ei saanut harjoitella tarpeeksi ja moitti muita ohjelmassa kilpailevia.

Hermostunut mies menetti radalla ratsunsa hallinnan sillä seurauksella, että hevonen tuli levottomaksi ja kieltäytyi menemästä esteelle. Leikola yritti kiskoa Donia ohjaksista, mutta hevonen heitti Leikolan lopulta selästään. Tällöin Leikola hermostui ja löi ratsua.

- Ei ole mun vika ollenkaan. Tämä on sellainen kisa, että kaakki ratkaisee, Iltalehti kertoo Leikolan todenneen.

Lauantaisessa Tallitähdet-ohjelmassa nähtiin, kuinka Leikola joutui poistumaan ohjelmasta. Itse lyöntiä ei kuitenkaan näytetty.

Leikolaa ei ohjelmassa korvata uudella kilpailijalla, sillä uusi kisaaja ei ehdi kouluttautua 19. lokakuuta pidettävään finaaliin kertoo Isotalo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?