Danny: Avioeron voi perua - Viihde - Ilta-Sanomat

Danny: Avioeron voi perua

Musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsasen joulusta ei tullut niin yksinäistä kuin avioerotilanteessa elävä taiteilija ounasteli etukäteen.

27.12.2005 0:00

IS:n tapaninpäivänä haastattelema Danny iloitsee niin luonaan olleista perheenjäsenistä kuin siitä, että mediatoimiston hänelle ehdottama idea - jouluinen internetohjelma Dannyn kotoa - kiinnosti pyhien aikana lähes 50 000 ihmistä.

Nettilähetyksessä Danny vastaili muun muassa yksinäisyyttä koskeviin kysymyksiin. Hän korostaa, että hänelle yksinolo on tälläkin hetkellä valinta. Esimerkiksi taiteilijalle rakas 88-vuotias Magda -äiti on auttanut poikaansa leikkauksesta toipumisessa ja äiti on viettänyt myös joulua Dannyn luona.

- Äsken nousimme joulupöydästä poikani, äitini ja parin ystäväni kanssa, Danny kertoi tapaninpäivänä.

Myös Liisa Lipsanen vieraili Dannyn uudessa Kirkkonummen-kodissa eilen.

- Uskon, että meidän elämämme normalisoituu pikku hiljaa kaiken kaikkiaan. Olen liian optimistinen ihminen ollakseni hyvin surullinen.

- Sitä paitsi eromme syy eli se, että Liisa saisi olla rauhassa (julkisuudelta), näyttää nyt menevän juuri niin, rauhallisemmille vesille. Ja jos haluaa joskus perua avioeron, sekin on mahdollista, Danny totesi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?