David Beckham sotkettu nyt avioeroriitaan - Viihde - Ilta-Sanomat

David Beckham sotkettu nyt avioeroriitaan

Viikko sitten David Beckham pisti etsivät prostituoiudun perään, joka levittelee huhua kolmenkimpasta futistähden kanssa. Nyt Beckham on sotkettu mukaan riitaisaan avioerotapaukseen.

Joseph Kambiz väittää vaimonsa Shery Shabanin harrastaneen seksiä David Beckhamin kanssa.

3.10.2010 12:22

The Sun -lehden mukaan losangelesilainen julkkisten korusuunnittelija Shery Shabani väittää oikeuden pöytäkirjoissa, että hänen miljonäärimiehensä, asianajaja Joseph Kambiz, syyttää valheellisesti häntä suhteesta David Backhamiin. 33-vuotias kaunotar kertoo avioeropapereissaan muun muassa, kuinka hänen harhaluuloinen miehensä yritti autollaan suistaa Beckhamin tieltä suhde-epäilyjen takia.

Shabanin mukaan Becks kertoi tapauksesta hänelle. Pariskuntien lapset käyvät samaa yksityiskoulua, ja tapaus oli Shabanin mukaan sattunut koulun ulkopuolella. Beckham oli romuttaa autonsa väistäessään raivostunutta asianajajaa.

Papereissa kuvaillaan myös monta muuta tapausta, joissa Kambiz on raivonnut kuvittelemastaan vaimonsa ja Beckhamin suhteesta. Paperit ovat osa todistusaineistoa jutussa, jossa Shabani yrittää saada parin kahden lapsen huoltajuuden itselleen ja lähestymiskiellon miehelleen.

Shabani itse kiistää jyrkästi suhteen Beckhamiin. LA Galaxyn pallotähti käyttää Shabanin koruja ja suunnittelija laskee Becksin vaimoineen ystävikseen.

Beckhamin edustajan mukaan futistähdellä ei ole minkäänlaista muistikuvaa väitetystä tieltäsuistamistapauksesta. Becks painottaa, että kaikki vihjailut suhteesta Shabaniin ovat "täyttä mielikuvusta".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?