Kiira Korvella uusi rakas!

Julkaistu:

Maailmallakin kehuja kauneudestaan saanut taitoluistelija Kiira Korpi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, kertoo MTV3. Korven uusi poikaystävä on kansainvälisillä mallimarkkinoilla työskentelevä 26-vuotias Arthur Seppälä.

MTV3:n mukaan 21-vuotias Kiira Korpi erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään, lumilautailija Janne Korvesta vuoden alussa. Uusi rakas, 188-senttinen tummahiuksinen ja sinisilmäinen nuorukainen, tekee mallintöitä ja asuu tällä hetkellä Milanossa.

Miehen suomalaisesta mallitoimistosta Paparazzista myönnetään Arthurin olevan Kiira Korven uusi poikaystävä.

- Arthur on työskennellyt meillä mallina nyt parin kolmen vuoden ajan. Hän on suosittu malli, joka on tehnyt paljon töitä myös Espanjassa ja Milanossa, jossa hän nykyisin asuukin.

Viime aikoina Arthur ei ole työskennellyt Italiassa paljon kameran edessä, sillä hänellä on Milanossa normaali arkityö.

- Arthur tähdittää tulevaisuudessa yhtä isoa kampanjaa, mutta siitä ei voi vielä puhua koska sopimusta ei ole julkistettu, mallitoimistosta kerrotaan.

Iltalehden mukaan Arthur on opiskellut liiketaloutta Metropolia ammattikorkeakoulussa. Opiskelujen ja mallintöiden ohella hän on työskennellyt myös Hugo Boss -liikkeen myyjänä Helsingissä.

Rakastunut pariskunta on julkaissut seurustelusuhteensa myös Facebookissa.

Nuoret muodostavat varsin näyttävän parin, sillä myös Kiiran kauneus on noteerattu kansainvälisesti: The Annual Independent Critics -listalla Kiira valittiin maailman 34. kauneimmaksi naiseksi vuonna 2008.