Kimi Räikkösen luksushuvila valmistui - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkösen luksushuvila valmistui - katso kuvat!

Formulatähti Kimi Räikkönen juhli lokakuun alussa Thaimaan Phuketissa luksuslomaparatiisinsa avajaisia. Räikkönen on sijoittanut miljooniaan useisiin kiinteistöihin Suomessa ja Sveitsissä.

Kimi Räikkönen sai kunnian leikata nauhan luksusparatiisin avajaisissa Thaimaassa lokakuussa.

11.11.2008 14:20

Phuketin saarelta Rawai-rannalta Ferrari-kuski hankki kaksikerroksisen asunnon, jossa on oma uima-allas, terassi ja kaupan päälle huikea merinäköala.

Kyseessä on Serenity Terraces -lomaparatiisi, johon kuuluu 52 asuntoa - niin kattohuoneistoja kuin rantahuviloita.

Alueelta löytyy viiden tähden palvelut ravintoloineen, klubitaloineen, uima-altaineen ja kuntosaleineen. Lisäksi asukkaiden käyttöön on varattu muun muassa oma, lähes 30 metrin luksusjahti.

Räikkönen kertoi odottavansa pääsevänsä viettämään harvoja lomiaan uudessa, troooppisessa piilopaikassaan.

Serenity Terraces -lomahuoneistojen edustajat ovat vähintään yhtä iloisia saadessaan asukkaakseen Räikkösen kaltaisen maailmantähden.

- Olen iloissani ainutlaatuisesta mahdollisuudesta hankkia itselleni yksityinen ja vartioitu rantahuvila Phuketista, Räikkönen kertoi kotisivuillaan maaliskuussa, kun lomaparatiisi oli vielä rakenteilla.

MTV3.fi kertoi avajaisista ensimmäisenä. Verkkosivut kertoivat myös maaliskuussa ensimmäisenä Kimin ostaneen 640 000 euron arvoisen luksuskämpän uudesta lomakeidaskompleksista Thaimaasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?