Teatterin kauniit popdiivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Teatterin kauniit popdiivat

Svenska Teaternin uutuusmusikaalin Spinin popdiivat Maria Ylipää, 24, ja Eeva Vilkkumaa, 24, säkenöivät karismaa poseeratessaan kameralle.

1.10.2005 0:00

Neidot voisivat olla valokuvamalleja - mutta he ovat laulajia, tanssijoita ja näyttelijöitä. Teknillisen korkeakoulun insinöörikandidaatista ja Teatterikorkeakoulun vastavalmistuneesta on kuoriutunut tämän hetken kuumimmat musikaalitähdet.

Sekä Eeva että Maria ovat esiintyneet useammassa musikaalissa, keskenään yhteistyötä he ovat tehneet Tuhkimossa sekä Miss Saigonissa. Nyt nuoret tähdet vuorottelevat megatähti Chantal de Milon roolissa ja kertovat tutustuneensa toisiinsa paremmin vasta nyt.

- Todella outoa kun on huhtikuusta saakka tehty yhdessä töitä, ja nyt ei nähdäkään enää, kun molemmilla on omat näytökset, ystävykset miettivät.

Uutta haastetta musikaalikonkareille toi vieras kieli, ja takaraivosta oli kaivettava esiin ruotsin alkeet. Marian ruotsintaito perustuu kouluosaamiseen, Eevaa auttoi toisena opiskeluvuotena Tukholmassa vietetty vaihtovuosi.

- Ruotsin kieli on ollut haaste, mutta mukava sellainen. Luulimme, että se olisi ollut helpompi pala, mutta vasta nyt se on ruvennut istumaan lihaksiin.

- Meillä on ollut yksityinen valmentaja, jonka kanssa on käyty repliikit läpi, mutta siihen se osaaminen ja sanavarasto jääkin, näyttelijät nauravat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?