Näyttelijä suuteli leukansa sijoiltaan - esitys keskeytettiin

Kiihkeä suudelmakohtaus keskeytti torstai-iltana Lappeenrannan kaupunginteatterin esityksen.

Näyttelijä Seppo Kaisanlahden leuka sananmukaisesti loksahti suutelukohtauksessa Lappeenrannan kaupunginteatterissa.

25.9.2009 10:07

Kolme sisarta -näytelmä oli pakko keskeyttää, koska miesnäyttelijän leuka loksahti paikoiltaan kesken kiihkeän suutelukohtauksen, kertoo Yle Etelä-Karjala.

Anton Tsehovin kirjoittamaa näytelmää oli torstai-iltana ehditty esittää 45 minuuttia. Vuorossa oli kiihkeä suutelukohtaus, jossa näyttelijä Seppo Kaisanlahti makaa vastanäyttelijänsä päällä ja suutelee tätä kiihkeästi.

Kohtauksen päätteeksi näyttelijä hän alkoi tuskaisesti hieroa poskeaan. Pian yleisölle ilmoitettiin, että näyttelijä joudutaan viemään sairaalaan.

Aluksi yleisö oli hämillään tapahtuneesta ja moni luuli kohtauksen kuuluvan näytelmään oikeasti. Kun näyttämöltä kuitenkin alettiin kysellä, onko yleisön joukossa lääkäriä, totuus paljastui, ja yleisö poistui.

Torstai-illan näytös oli ns. ennakkoensi-ilta, jota oli kutsuttu katsomaan mm. alan opiskelijoita ja paikallisia opettajia.

Näytelmän ensi-ilta on lauantaina. Näyttelijä Seppo Kaisanlahti kertoi Etelä-Karjalan Radiolle perjantaiaamuna, että leuka on saatu paikoilleen, eikä näytelmän ensi-ilta ole vaarassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?