Tigerin Woodsin tökerö mainos viimeinen pisara Elin-vaimolle - avioero? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tigerin irvokas mainos viimeinen pisara Elin-vaimolle - Katso video!

Seksiskandaalissa ryvettyneen golftähden Tiger Woodsin avioliitto on vääjäämättömästi päättymässä eroon. Viimeisimpien väitteiden mukaan Niken tökerö, Tigerin lukuisiin rakastajattariin viittaava paluumainos olisi ollut viimeinen pisara Elin-vaimolle.

Niken mainoksessa Tiger Woods kuuntelee edesmenneen isänsä läksytystä naisseikkailuistaan. Elin-vaimo on raivostunut mainoksesta.­

15.4.2010 12:39

Tiger Woods teki viime viikolla paluun golfareenoille Masters-turnauksessa. Samoihin aikoihin televisisossa alkoi pyöriä Niken mainos, jossa Tigerin 2006 kuolleen isän, Earlin, ääni puhuttelee poikaansa.

-Mitä oikein ajattelit? Opitko mitään, isä kysyy pojaltaan.

Lähteen mukaan Elin-vaimo on raivostunut mainoksesta, joka on tämän mielestä irvokas.

- Hänen mittansa on täynnä. En yllättyisi, jos hän hakee pian avioeroa.

Elinin mielestä Tiger palasi golfin pariin liian aikaisin ja tuhosi samalla viimeisenkin mahdollisuuden pelastaa heidän liittonsa, väitetään. Elin ei osallistunut Woodsin paluuturnaukseen Augustassa ja lähti pois parin kotikaupungista Orlandosta ennen kuin Tiger palasi kotiin.

Ystävän mukaan Elin, joka ei edes katsonut Tigerin kisaa TV:stä, on nyt jatkamassa elämäänsä.

- Häntä on loukattu liikaa. Vaikka hän aiemmin olikin vihainen ja vihasi Tigeria, heillä oli vielä mahdollisuus paikata välinsä. Nyt kaikki on myöhäistä. Elin on aivan turta, hän ei välitä enää.

- Hän suri avioliittonsa päättymistä, ja nyt hän jatkaa elämäänsä.

Elin Nordegren nousi yksityiskoneeseen Orlandossa viime sunnuntaina - yksin. Tiger Woods kilpaili samaan aikaan Masters-turnauksessa Georgiassa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?