Jay-Z vaati Chris Brownin ulos Jacksonia muistelleesta BET-gaalasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jay-Z vaati Chris Brownin ulos Jacksonia muistelleesta BET-gaalasta

Mustan viihteen BET-gaalasta tuli sunnuntaina Michael Jacksonin muistojuhla, kun amerikkalaiset artistit ja Janet Jackson nousivat lavalle muistelemaan popin kuningasta.

Pahoinpitelystä tuomittua Chris Brownia ei huhujen mukaan huolittu BET-gaalaan.­

1.7.2009 13:43

The New York Daily News kertoo koskettavan gaalan kulissien takana kuitenkin kuhisseen. Rihannan pahoinpitelystä viime viikolla viiden vuoden ehdollisen tuomion saaneen Chris Brownin piti esiintyä gaalassa, mutta hänet vedettiin pois esiintyjälistalta viime metreillä.

Asiaa vaativat pastori Al Sharpton ja räppäri Jay-Z, jotka eivät huolineet Brownia samaan juhlaan.

- Jay on hyvin iso nimi BET-yhteisössä ja hän oli hyvin äänekkäästi vastustamassa Chrisin osallistumista gaalaan. Hän ei halunnut Brownia gaalaan, koska oikeuden päätöksestä oli kulunut niin vähän aikaa, lähde krtoo.

Brownin ystävä tilittää New York Postille Brownin raivostuneen "potkuista". Toisaalta niin BET:n kuin Brownkin edustajat kiistävät, että miestä olisi alun perin edes buukattu gaalaan.

Chris Brown kunnioitti Jacksonin muistoa räppäri Gamen kanssa vajaan vuorokauden aikana tekemällä tribuuttikappaleella Better on the Other Side, joka on suuressa suosiossa YouTubessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?