Sarah Jessica Parker: Näin Sinkkuelämää-tähteä lahjotaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Sinkkuelämän Sarah Jessica Parkeria lahjotaan

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker on multimiljonääri. Sen lisäksi hän saa pitää monet elokuvan kuvauksissa käytetyt vaatteet ja asusteet.

Sarah Jessica Parker nähdään pian valkokankaalla.­

18.5.2010 19:14

New York Postin mukaan Parker sai itselleen esimerkiksi Puccin jalokivin koristellun mekon, jonka hinta on 9000 dollaria (7300 euroa).

Carrie Bradshaw'ta näyttelevä Parker vei kotiinsa myös 24 cocktail-lasia, jotka on valmistettu Swarovskin kristallista. Hääkohtauksessa käytettyjen lasien hinta on 4680 dollaria (3800 euroa).

Lahjat eivät jääneet mekkoon ja kristallilaseihin. New York Postin mukaan näyttelijä halusi itselleen Rene Caovillan kengät, joten tuotantoyhtiö joutui pyytämään niitä italialaisfirmalta.

Parkerin edustaja Ina Treciokas tosin kertoo lehdessä, että näyttelijä ei vaatinut mitään. Puccin mekon hän sai lahjaksi.

Vaatevalmistajilla ei tosin ole varmaan mitään sitä vastaan, että Sarah Jessica Parker käyttää heidän tuotteitaan. Esimerkiksi Manolo Blahnikin kengät nousivat suureen suosioon Sinkkuelämää-sarjan myötä.

Parker tienasi Sinkkuelämää-elokuvan jatko-osasta noin 15 miljoonaa dollaria (12 miljoonaa euroa). Summaan ei sisälly osaa siitä palkkiosta, jonka Parker saa työstään elokuvan tuottajana.

Sinkkuelämää 2 tulee ensi-iltaan Suomessa 2. kesäkuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?