Mikael Forssell tapailee suomalaisnäyttelijää - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Forssell tapailee suomalaisnäyttelijää

Jalkapalloilija Mikael Forssell tapailee mallina ja näyttelijänä työskentelevää Laura Lagercrantzia. Turusta kotoisin oleva Laura myöntää IS:lle tuntevansa futistähden, mutta ei suostu kovinkaan tarkasti kommentoimaan suhteen laatua.

Mikael Forssell tapailee Laura Lagercrantzia.­

16.11.2007 6:41

- Olemme tavanneet Suomessa ja nähneet toisiamme Helsingissä, Laura suostuu sanomaan.

Hän kertoo tavanneensa Mikaelin yhteisten tuttujen kautta. 7 Päivää -lehden mukaan heidät on nähty Suomessa viettämässä aikaa sushin ja kahvittelun merkeissä.

Sekä Laura että Mikael asuvat nykyään Englannissa, sillä Mikael pelaa Birminghamissa ja Laura näyttelee Lontoossa. Lauran elämä pyörii nyt muutenkin jalkapallon ympärillä, sillä hän näyttelee tulevassa Goal3 -elokuvassa jalkapalloilijan vaimoa.

- Se on vain pieni sivuosa, mutta pääsen näkemään ensi-illassa David Beckhamin ja Wayne Rooneyn, Laura intoilee.

Mikael itse ei suostu suhdeasioitaan kommentoimaan, mutta se tiedetään, että hän tapaili kesällä seurapiireistä tuttua Sini Helmeä.

Miehen suhdekuviot ovat herättäneet hämmennystä. Juontaja Viivi Avelláninkin kanssa seurustellut Forssell nousi taannoin otsikoihin, kun brittiläinen Playboy-malli Sammi Fugil väitti brittilehdissä viettäneensä intohimoisen yön Forssellin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?