Tanssii tähtien kanssa: Laura Voutilainen chachasi kuumimmin - Viihde - Ilta-Sanomat

Laura Voutilainen chachasi kuumimmin

Kauden ensimmäisessä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä kuumimmim tanssilattian valloitti Laura Voutilainen parinsa Marko Keräsen kanssa.

Laura Voutilainen pisti peliin kokeneen lavaesiintyjän karismansa ja hurmasi tuomariston flirttailevalla cha cha chaalla parinsa Marko Keräsen kanssa.­

26.9.2010 21:31

Voutilainen ja Keränen keräsivät illan parhaimmat tuomaripisteet, 30. Laura tanssi cha cha chaata rennosti ja flirtisti, kuten rutinoituneelta esiintyvältä taiteilijalta saattoi odottaakin. Tanssi päättyi illan huikeimpaan loppuasentoon, kun Laura heitti jalkansa tanssiparinsa olalle ja taivutti vielä taakse päin.

- Järkyttävää, mutta kunnia-asia, Laura vastasi kysymykseen, miltä tuntui tanssia koko ohjelman ensimmäisenä.

Peränpitäjien rooliin joutuivat toimittaja Anna Perho ja opettajansa Janne Talasma. Annan suorituksesta paistoi vielä epävarmuus, ja se teki cha chaasta varsin jäykkää. Pari keräsi vain 10 pistettä.

Valssin tanssijoista parhaiten suoriutuivat viimeisenä tanssineet Maria Jungner ja Aleksi Seppänen. Etenkin Marian näyttävä tanssiasento ja eläytyminen musiikkiin saivat tuomareilta kiitosta. Parin pisteet, 28, olivat illan toiseksi parhaat.

Sen sijaan Juha Veijosen ja Sanna Hirvaskarin valssi jätti paljon toivomisen varaa. Veijonen sekosi hieman askeleissakin ja myönsi jälkeen päin jännittäneensä niin paljon, ettei juuri muistanut tanssista mitään. Illan toiseksi heikoimmaksi pistein 12 rankattu tanssi sai kuitenkin tuomari Jone Nikulan sympatiat puolelleen.

- Ei niin suvereeni suoritus, kuin olisi voinut ajatella - ja se tuntui jotenkin tutulta, Nikula kommentoi ja viittasi omiin tanssioppilaskokemuksiina.

Illan ehkä suurimmasta yllätyksestä vastasi vuoden pakolaisnainen, Afganistanissa syntynyt Nasima Razmyar. Upea nainen irroitteli vapautuneesti cha cha chaan tahdeissa parinsa Jani Rasimuksen kanssa. Mahtava suoritus naiselta, joka ei aiemmin ole, kulttuurinsa kieltojen vuoksi, koskaan tanssinut miehen kanssa!

- Suorastaan kissamaista yritystä, Jorma Uotinen kehui.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?