Talent-Susan sai Simon Cowellin kyyneliin

Julkaistu: , Päivitetty:

Britannian Talent-kisan finaali on tiukkaa taistoa. Kisan voittajasuosikkeja ovat netti-ilmiöksi noussut skotti Susan Boyle, 12-vuotias walesilainen Shaheen Jafargholi ja 10-vuotias Hollie Steel.

Susan lauloi lauantain finaalissa uudelleen I Dreamed A Dream -kappaleen, jolla hän seitsemän viikkoa sitten ponnahti koko maailman tietoisuuteen. Susanin esiintymisvarmuus oli huomattavasti kasvanut kilpailun aikana, ja hän lauloi kappaleen vielä paremmin kuin aiemmin. Tyylikkäässä kiiltävässä iltapuvussa esiintynyt Susan kertoi juontajille itseluottamuksensa salaisuudeksi faniensa tuen.

- Olen ystävien joukossa, eikö niin? Boyle kysyi ja sai vastaukseksi myrskyävät suosionosoitukset.

Tuomarit ylistivät Susanin suoritusta. Tuomari Piers Morgan kertoi Susanin olevan voittajasuosikkinsa ja lauantaisen laulusuorituksen olevan ohjelman historian paras esitys.

- Rakastin esitystäsi, Morgan hehkutti.

Tuomari Amanda Holden yötäili Morganin kommentteja, ja huomautti, että esitys liikutti tunteettomana pidetyn Simon Cowellin kyyneliin - ensimmäistä kertaa hänen uransa aikana.

Finaalissa ovat Susanin, Shaheenin ja Hollien lisäksi mukana saksofonisti Julian Smith, kaksi tanssiryhmää, tenori Shaun Smith, komedia-tanssiduo Stavros Flatley ja Two Grand-lauluduo.