Kilpapari meni naimisiin Atriahallin jättiparketilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Kilpapari meni naimisiin Atriahallin jättiparketilla

Suomalaisen lavatangon mestaripari Kari Mielonen ja Anne Vahvelainen järjestivät melkoisen yllätyksen lauantain Tangomarkkinoilla. He menivät naimisiin Atriahallissa tänään 7.7.07 aamukymmeneltä juuri ennen suuria tanssikisoja.

7.7.2007 15:54

Lahtelais-kuusankoskelaisparin vihki käräjätuomari Kari Onikki Tanssihallin suurparketilla. Seremoniamestarina toimi juontaja Klaus Thomasson.

Häävieraat tulivat paikalle kutsumatta ja heillä oli rinnassaan numerolaput, sillä samassa tilassa tanssittiin suomalaisen lavatangon SM- ja pohjoismaisen lavatangon MM-kisat.

Häävalssin sijasta tuore aviopari tanssi häätangon Satumaan tahdissa.

Idea vihkimiseen Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä tuli sulhaselta:

- Mä olen täällä menestynyt, niin halusin, että muistan aina missä minut on vihitty vaikka tulis pieni dementiakin, veisteli sulhanen Kari Mielonen.

Vihkimisen jälkeen Kari ja Anne Mielonen osallistuivat tangokilpailuun muiden mukana.

- Minulla on aina ollut Karin kanssa hyvä suhde tanssiessa, mutta totta kai vihkiminen vaikuttaa niin, että tanssiin tulee vielä enemmän intohimoa ja imua.

Aviopari on löytänyt toisensa tanssilattialta. Ensimmäisen kerran he kohtasivat Tuuloksen Kapakanmäellä. Tästä eteenpäin yhteinen elämä jatkuu Lahdessa, minne Anne on pian muuttamassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?